Chocolate mousse

Chokolademousse med Popping Pearls

Tilberedningstid:
30 minutter
Afkølingstid:
2 timer

Tilbered en sofistikeret dessertoplevelse med denne dekadente chokolademousse kombineret med L'OR Popping Pearls. Den fyldige, fløjlsbløde mousse fremstillet af mørk chokolade har en luksuriøs konsistens og en dyb kakaosmag. Dette suppleres af den ubesværet elegante overraskelse fra Popping Pearls med ægte kaffe, der sprudler af lag med smag og byder på en ekstraordinær sanseoplevelse.

Ingredienser

  • 200 g mørk chokolade (70 % kakao)

  • 3 store æg, adskilt

  • 50 g sukker

  • 200 ml piskefløde

  • 1-2 skefulde L'OR Coffee Popping Pearls (til pynt)

Sådan gør du

01

Bræk chokoladen i små stykker, og smelt den i en varmebestandig skål over en gryde med simrende vand. Rør, indtil chokoladen får en ensartet konsistens, og tag den derefter af varmen. Lad den køle lidt af.

02

Pisk æggehviderne i en ren, tør skål, indtil der dannes bløde spidser. Tilsæt sukkeret gradvist, og fortsæt med at piske, indtil der dannes stive toppe.

03

Pisk fløden i en separat skål, indtil den danner bløde toppe.

04

Rør æggeblommerne i den smeltede chokolade, indtil de er godt blandet i. Pisk forsigtigt fløden i, efterfulgt af den piskede æggehvide, og sørg for at holde på så meget luft som muligt for at få en let moussekonsistens.

05

Hæld chokolademoussen i serveringsglas eller skåle.

06

Sæt i køleskabet i mindst 2 timer, eller indtil den har sat sig.

07

Tilsæt L'OR Popping Pearls ovenpå for at få en unik smagseksplosion.

swirl gold background new