
Oplev L'OR's version af en tiramisu, kunstfærdigt kombineret med cremet mascarpone, kaffevædede ladyfingers og de nye L'OR Popping Pearls. Hver bid byder på en symfoni af konsistenser og smage, kronet med et strejf af kakao og en afsluttende blomst med Popping Pearls. En sublim forkælelse, der tager klassikeren fra ordinær til ekstraordinær.
400 ml piskefløde
250 g mascarpone
5 spsk. rørsukker
450 g L'OR Popping Pearls (en pakke)
175 g ladyfingers
25 g mørk chokolade
2 tsk. kakaopulver
Pisk fløde, mascarpone og sukker sammen i en stor skål, indtil det bliver tykt.
Hæld halvdelen af L'OR Coffee Popping Pearls og deres kaffevæske i en si over en lav skål for at adskille perlerne fra væsken.
Du skal bruge en halv pakke nu og gemme den anden halvdel til senere. Opbevar de ubrugte perler i kaffevæsken i køleskabet indtil servering.
Dyp ladyfingers i kaffevæsken for at gennemvæde dem på begge sider.
Læg halvdelen af ladyfingers som et lag i bunden af et dessertfad, og fordel derefter halvdelen af fløden over dem.
Kom de kaffeperler, du tidligere har adskilt, på laget med fløde, og riv groft halvdelen af chokoladen over perlerne.
Kom endnu et lag gennemblødte ladyfingers og den resterende creme på.
Tildæk, og sæt på køl et par timer eller natten over.
Til servering drysses med kakaopulver, revet chokolade og de resterende L'OR Popping Pearls