Oplev den prisvindende kaffemaskine L'OR BARISTA® Sublime

 

 

 

Prisvindende, kompakt design

Oplev L'OR BARISTA® Sublime-kaffemaskinens kompakte design og rene linjer. Den elegante kaffemaskine vil passe perfekt ind i din indretning. L'OR BARISTA® Sublime har et diskret design, som samtidig er et vidnesbyrd om den finesse, hvormed den fremstiller espresso i alle dens varianter. L'OR BARISTA Sublime er en effektiv kaffemaskine, som selv professionelle baristaer vil elske at bruge.

Kaffe i ægte baristakvalitet

Ægte espresso kræver et højt tryk, som kan få det bedste ud af hver kapsel. Takket være et bryggetryk på 19 bar tager det kun L'OR BARISTA Sublime få sekunder at brygge kaffe, som selv de bedste baristaer ville være stolte over! Nyd espresso i professionel kvalitet hjemme hos dig selv.

Bred kompatibilitet

L'OR BARISTA® Sublime er kompatibel med de klassiske L'OR-espressokapsler såvel som med XXL L'OR BARISTA®-kapslerne, der gør det muligt at brygge en dobbelt espresso eller 2 espressoer samtidigt. Du kan også bruge Nespresso®*-kapsler, andre kompatible kapsler og de fleste supermarkeders egne mærker.

Nem at bruge

Uanset om du vælger en klassisk espressokapsel eller en XXL L'OR BARISTA®, genkender L'OR BARISTA® Sublime-kaffemaskinen automatisk den kapseltype, du bruger. Den doserer derefter den helt rigtige mængde vand til at lave perfekte espressoer – kop efter kop.