• Vores kaffe
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • Kaffekapsler
    • Origins kollektion
    • KAFFEBØNNER
    • Sublime kollektion
  • Vores Historie
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • En verden af L'OR
    • Bæredygtighed
    • Genanvendelse
  • Inspiration
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • Opskrifter
  • Kontakt

En udsøgt kaffedessert

Kaffemousse

Skal du holde julefrokost, og vil du overraske dine gæster ved at slutte middagen af med en udsøgt dessert? Så er denne opskrift på kaffemousse helt perfekt! Og da den ikke indeholder husblas, er den også sund! Tilsæt din foretrukne espresso eller ristretto for at opnå en udsøgt intens kaffesmag. Kaffemoussen kan med fordel laves aftenen i forvejen. Så kan du nyde dagen med en herlig juledessert, som er klar på et øjeblik.

Nyd din kaffemousse!

Tilberedningstid: 30 minutter

Ventetid: 6 timer

Ingredienser

Til 2-4 personer

  • 60 ml stærk L'OR Espresso – vi anbefaler L'OR Espresso Forza
  • 220 g piskefløde
  • 60 g sukker
  • 70 g æggehvide (ca. 2 stk.)
  • Et nip salt

Køb produktet

Eller klik på produktet for at få yderligere oplysninger

Tilberedning

Sådan laver du denne herlige dessert til juledagene:

  1. Lav din foretrukne stærke espresso eller ristretto. Kaffen skal være godt stærk, så vær ikke bange for at vælge en intens smag. Mål herefter 60 ml af, og opløs et nip salt i den varme kaffe. Lad kaffen køle af i køleskabet.

  2. Når kaffen er godt afkølet, røres æggeblommerne i med en håndmixer.

  3. Afvej piskefløden, og pisk den (med rene piskeris) næsten helt stiv sammen med halvdelen af sukkeret (30 g). Lad også denne blanding køle af i køleskabet.

  4. Når det hele er kølet godt af, piskes den kolde kaffe i flødeskummet, igen med rene piskeris. Rengør piskerisene igen, og gør dem helt fedtfri. Det kan f.eks. gøres med en klud med lidt citronsaft.

  5. Tag en skål af rustfrit stål, og gør også denne grundigt fedtfri. Pisk æggehviderne stive heri sammen med resten af sukkeret.

  6. Vend forsigtigt æggehviderne i flødeblandingen.

  7. Find nogle portionsglas frem, som moussen kan anrettes i. Fordel kaffeblandingen i portionsglassene, og stil dem (tildækket) i køleskabet i mindst 6 timer, så moussen kan sætte sig.

Vil du gøre desserten endnu mere festlig, kan du pynte den med kakaopulver, chokoladepynt, høvlet chokolade eller spiselige blomster (f.eks. tagetes). Velbekomme! Server denne dessert med en herlig bonbonkaffe, eller gå på opdagelse i de andre opskrifter fra L'OR!

Flere opskrifter

Kaffe-speculaas-tiramisù
Kaffetrøfler
Cococcino – kokoskaffe

swirl_gold_background.jpg

HJÆLP

  • Kontakt
  • FAQ
  • Kompatibilitet

HVEM ER VI

  • Vores Historie
  • L’OR Kaffe
  • Genanvendelse

 

 
  • Brugervilkår
  • Privatlivspolitik
  • Politik om cookies

Follow us

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram
  • L’OR® Betingelser og Vilkår
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt

©2021 JACOBS DOUWE EGBERTS

dk.jpg