• Vores kaffe
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • Kaffekapsler
    • Origins kollektion
    • KAFFEBØNNER
    • Sublime kollektion
  • VORES MASKINER
  • Vores Historie
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • En verden af L'OR
    • Bæredygtighed
    • Genanvendelse
  • Inspiration
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • Opskrifter
  • Kontakt

En udsøgt kaffedessert

Kaffemousse

Vil du overraske dine gæster med en udsøgt dessert? Så er denne opskrift på kaffemousse helt perfekt! Tilsæt din foretrukne espresso eller ristretto og opnå en udsøgt og intens kaffesmag. Kaffemoussen kan med fordel laves aftenen i forvejen. Så kan du nyde dagen med en herlig dessert, som er klar på et øjeblik.

 

Tilberedningstid: 30 minutter

Ventetid: 6 timer

Ingredienser

Til 2-4 personer

  • 60 ml stærk L’OR Espresso – vi anbefaler L’OR Espresso Ristretto
  • 220 g piskefløde
  • 60 g sukker
  • 2 æggehvider
  • 2 æggeblommer
  • 200 g mørk chokolade
  • Et nip salt

Køb produktet

Eller klik på produktet for at få yderligere oplysninger

Tilberedning

 

  1. Lav din foretrukne stærke espresso eller ristretto. Kaffen skal være stærk, så vær ikke bange for at vælge en intens smag.

  2. Lav 60 ml varm kaffe og opløs et nip salt heri. Lad kaffen køle af i køleskabet.

  3. Chokoladen smeltes og blandes herefter med æggeblommer og den velafkølede kaffe.

  4. Pisk fløden helt stiv med halvdelen af sukkeret (30g). Lad også denne blanding køle af i køleskabet.

  5. Når det hele er kølet godt af, piskes den kolde kaffe i flødeskummet med et rent piskeris.

  6. Pisk æggehviderne og resten af sukkeret stift i en helt ren skål og vend forsigtigt i flødeblandingen.

  7. Fordel kaffeblandingen i portionsglas og stil dem tildækket i køleskabet i mindst 6 timer, så moussen når at sætte sig.



Vil du gøre desserten endnu mere festlig, kan du pynte den med kakaopulver, chokoladepynt, revet chokolade eller spiselige blomster (f.eks. tagetes).

 

Velbekomme!

Flere opskrifter

Kaffe-speculaas-tiramisù
Kaffetrøfler
Cococcino – kokoskaffe

swirl_gold_background.jpg

HJÆLP

  • Kontakt
  • FAQ
  • Kompatibilitet

HVEM ER VI

  • Vores Historie
  • L’OR Kaffe
  • Genanvendelse

 

 
  • Brugervilkår
  • Personlige oplysninger og cookies 

Follow us

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

  • L’OR® Betingelser og Vilkår
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

dk.jpg

Smiley PRO  Smiley jde