• Vores kaffe
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • Kaffekapsler
    • Origins kollektion
    • KAFFEBØNNER
    • Sublime kollektion
  • VORES MASKINER
  • Vores Historie
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • En verden af L'OR
    • Bæredygtighed
    • Genanvendelse
  • Inspiration
    • Vores kaffe

      Kaffekapsler

      BØNNER

      Origins Kollektion

      Sublime Kollektion

    • Opskrifter
  • Kontakt

Ren forkælelse til alle dine sanser

Kaffetrøfler

Har du lyst til noget andet end de sædvanlige chokoladetrøfler? Forkæl dig selv og dine gæster med disse lækre kaffetrøfler. Oplev den herlige kombination af kaffe, chokolade og amarettismåkager. Det er ren forkælelse til alle dine sanser. De er lettere at lave end du tror, og du skal kun bruge fem ingredienser.

 

Tilberedningstid: 50 minutter

Ventetid: 2,5 time

 

Ingredienser

  • 30 ml L'OR Espresso – vi anbefaler L'OR Espresso Ristretto
    (1 kapsel)
  • 600 g mørk chokolade
  • 150 ml piskefløde
  • 60 ml kaffelikør
  • 150 g amarettismåkager (knuste)

Ristretto passer perfekt til chokoladen. Tilpas kaffetrøflerne efter din egen smag ved at tilsætte din foretrukne kaffelikør. Den perfekte gave til en, du holder af – men pas på! Når først du har smagt disse kaffetrøfler, vil du sikkert ikke dele dem med nogen.

Køb produktet

Eller klik på produktet for at få yderligere oplysninger

Tilberedning

 

  1. Lav en kop L’OR Espresso Ristretto og hæld den sammen med piskefløden i en kasserolle. Kog op under omrøring.

  2. Hak chokoladen groft og kom den i en varmebestandig skål, og anbring den i en kasserolle med letkogende vand. Når chokoladen er smeltet, tilføjes den varme kaffe/fløde blanding.

  3. Tag skålen af kasserollen og rør en smule af din foretrukne kaffelikør i. Afkøl herefter blandingen ved stuetemperatur i 15 minutter.

  4. Lad herefter blandingen størkne i køleskabet i 1,5-2 timer. Omrør af og til.

  5. Kom de knuste amarettismåkager i en lav skål eller en dyb tallerken.

  6. Tag blandingen ud af køleskabet og form den til små kugler, så de ligner chokoladetrøfler. Rul dem herefter i de knuste amarettismåkager og giv dem et let tryk, så de bliver siddende.

  7. Lad trøflerne stå i køleskabet i ca. 15 minutter, til de bliver hårde.

      

 

Server dem med en kraftig L’OR Espresso Ristretto, og forkæl dine sanser.      

 

Flere opskrifter

Kaffe-speculaas-tiramisù
Julekaffe
Bonbonkaffe

swirl_gold_background.jpg

HJÆLP

  • Kontakt
  • FAQ
  • Kompatibilitet

HVEM ER VI

  • Vores Historie
  • L’OR Kaffe
  • Genanvendelse

 

 
  • Brugervilkår
  • Personlige oplysninger og cookies 

Follow us

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

  • L’OR® Betingelser og Vilkår
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

dk.jpg

Smiley PRO  Smiley jde