OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er der en grænse for, hvor mange L'OR-kapsler jeg kan sende?

Der er en maksimal vægt på 30 kg pr forsendelsesetiket.

Hvorfor er der et minimum antal L'OR-kapsler, som jeg kan indsende?

På grund af miljøet ønsker vi at holde transporten til et minimum, så vi beder dig om at bruge mindst 2 kg pr. Forsendelse. Dette repræsenterer ca. 200 kapsler.

Skal jeg skylle kapslerne, før jeg sender dem til genbrug?

Dette er ikke nødvendigt, kaffen adskilles og komposteres under genbrugsprocessen.

Skal jeg betale for at sende kapsler til genbrug?

Vi tager os af forsendelsesomkostninger.

Hvad sker der med de kapsler, jeg sender?

Når vi modtager dine L'OR-kapsler, vil de blive opbevaret i vores lager, indtil vi har tilstrækkelig mængde til at forarbejde aluminiumet. De anvendte kapsler vaskes, og aluminiumet hugges i mindre stykker. Disse stykker smeltes og genanvendes til nye produkter. For mere information om, hvordan TerraCycle hjælper miljøet, kan du besøge www.terracycle.dk.

Hvordan kan jeg genbruge mine ALUMINIUM kapsler?

Vi anbefaler, at du sender kapslerne i den kartonboks, som du modtog din ordre. Har du købt dine kapsler andetsteds? Så kan du sende den i enhver tilgængelig kasse, så længe den passer til omkring 200 kapsler (vores mindste forsendelsesvægt). Vælg den kasse, du vil bruge, læg dine indsamlede L'OR-kapsler i en plastikpose (for at forhindre lækage), sæt posen i kassen, luk den, sæt forsendelsesetiketten på kassen og bringe pakken til det nærmeste post kontor eller pakke. Vi tager os af forsendelsesomkostninger.