Nyd din forfriskende sommerdrik!
Du kan pifte smagen på denne alkoholfri kaffecocktail op ved at tilsætte forskellige ingredienser. Friske citronskiver, ingefærsirup, grapefrugtsirup eller basilikum er alle sammen perfekte tilføjelser.
En skøn kombination, hvor bitterheden i de to drikke giver en forfriskende og opløftende oplevelse. Bland espresso med tonic, og du får den perfekte sommerdrink. Pift din dag op og nyd den til søndagsbrunchen – eller server den som en alkoholfri kaffecocktail til en fest. Tonic kan meget vel blive espressos nye bedste ven! Prøv selv.
Ingredienser
1 stærk L’OR Espresso – vi anbefaler L’OR Espresso Papua New Guinea
150 ml tonic
Isterninger
1 strimmel citronskal (til pynt)
Tilberedning:
Lav en espresso, og lad den køle af. Vælg selv, hvilken espresso du vil lave.
Har du brug for et koffeinkick, anbefaler vi dig at lave en dobbelt espresso.
Til en mere afbalanceret Espresso Tonic skal du bruge en enkelt espresso, f.eks. vores Papua New Guinea.
Fyld et glas med isterninger.
Hæld espressoen over.
Tilsæt 150 ml tonic. Omrør forsigtigt.
Pynt din Espresso Tonic med en strimmel citronskal.