Ikke kaffe med bonbons, men bonbonkaffe. Denne opskrift er baseret på den spanske kaffespecialitet Café Bombón. Nyd en forbløffende lækker kombination af "dulche de leche" med espresso.
Kontrasten mellem den søde, kondenserede mælk og den kraftige og raffinerede L'OR Ristretto 11 giver den perfekte harmoni i denne bonbonkaffe. Og da kaffen lægger sig oven på den kondenserede mælk, ser den også superflot ud. Vil du slutte julemiddagen af med en kop specialkaffe? Så gør det med en bonbonkaffe! Velbekomme!
Tilberedningstid: 5 minutter
Ingredienser
Til 2 personer
2 kopper L'OR Espresso
Ristretto 11 (40 ml pr. person)
20 ml kondenseret mælk
Køb produktet
Eller klik på produktet for at få yderligere oplysninger
Tilberedning
Kom 10 ml kondenseret mælk i hvert glas.
Lav 2 kopper L'OR Espresso Ristretto 11 (brug 2 kapsler), og hæld kaffen over den kondenserede mælk. Din bonbonkaffe er klar til servering!
Gør det særlige øjeblik helt perfekt med et lækkert stykke mokkakage eller kaffetrøfler! Se alle de herlige opskrifter med kaffe fra L'OR.